Call us directly: +36 (42) 739 003
H-4300 NYÍRBÁTOR, Fürdő utca | View on Map |
<span>Find out more</span>About us

Find out moreAbout us

TERMÁL APARTMAN & KEMPING NYÍRBÁTOR

Egész évben szeretettel várjuk önt és kedves családját a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdőtől mindössze 50 méterre található Termál Apartman & Kempingben. A fürdő bejárata egy kellemes rövid sétával elérhető, az apartmannal szemben pedig egy kedvelt horgásztó található.

A különleges helyi klíma és a kristálytiszta levegő teszi még vonzóbbá és marasztalóbbá ezt az erdőkkel ölelt helyet. Az erdő illata, a madarak éneke egy picit elfeledteti a hétköznapokat, az állandó rohanást. A megnyugtató csend, a napfény játéka a faleveleken, az eső dallama, igazi pihenést kínál!

HOL VAGYUNK? / NYÍRBÁTOR

Slide_1024x182

A Termál Apartman & Kemping ideális választás a pihenésre! A városba érkezőket a középkori történelmet idéző ódon műemlékek és mindennapjainkat átitató hangulatos, vendégszerető, mozgalmas légkör várja.

Nyírbátor egyike Magyarország azon különleges hangulatú kisvárosainak, ahol kézzelfogható, kitapintható a történelem. Más itt az élet ritmusa, mint az ország központi területein, más a közérzet, amely egy meghatározhatatlan „otthonosság érzettel” írható körbe. A kedves, közvetlen, vendég-szerető szabolcsi emberek, a szép, rendezett város, a történelmi emlékek szokatlan bősége okozzák ezt. Ezen örökség, a történelmi hangulat igazi kulturális kisvárossá teszi Nyírbátort.

A nyári hónapokban zajló rendezvények igazi fesztiválhangulatot teremtenek, itt mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő programokat, rendezvényeket. A környező települések földrajzi adottságai kiváló lehetőséget kínálnak rövidebb, hosszabb természetjárásra.
Mindez Önt is várja, ha ellátogat Nyírbátorba!

MIÉRT A TERMÁL APARTMAN?

Termal_Apartman_01 (14)

  • Könnyen és kényelmesen elérhető az autóval érkezők számára.
  • A Termál Apartman & Kemping területén a vendégek számára díjmentes parkolási lehetőség biztosított.
  • Igényesen berendezett és felszerelt apartmanjaink minden igényt kielégítenek.
  • Amit nyújtunk, az egy 60 négyzetméteres, teljes összkomfortos, felszerelt  lakrész, amerikai konyhás nappalival, tágas szobával, külön fürdőszobával és WC-vel, kertkapcsolatos terasszal, hogy vendégeink minél kényelmesebben és otthonosabban érezzék magukat.
  • A Termál Apartmanban mindig tisztaság, kényelem, magas komfortfokozat, gyönyörű környezet várja, ahol minden adott a nyugodt, kellemes pihenéshez.
  • Mert nálunk minden a vendégeink kényelmét szolgálja!

Apartmanjaink igényes környezete, szállásaink teljes felszereltsége, a Sárkányfürdő kényeztető szolgáltatásai, a közeli lovarda által nyújtott sportolási lehetőségek, valamint Nyírbátor történelmi nevezetességei, felejthetetlen élményt nyújtanak, amiről örömmel mesél szeretteinek, és ahová szívesen tér majd vissza.

KIKNEK AJÁNLJUK

Pároknak, nagycsaládosoknak, baráti társaságoknak, több generációs nyaralóknak. Nálunk mindenki megtalálhatja számítását! Apartmanjainkban 6 személy elhelyezését tudjuk biztosítani: 4 személy a hálószobában, 2 személy a nappaliban, kihúzható, kényelmes kanapén.

MIKOR UTAZZON?

Apartmanjaink fűthetőek, így egész évben szeretettel várjuk vendégeinket!
Minden évszak rejt valamit: tavasszal a virágbontás, nyáron a buja erdő, ősszel a színes világ, télen pedig a hó csillogása a fákon. Bármikor is pihen meg nálunk, érezni fogja a végtelen nyugalmat és a hétköznapok egy picit tovaszállnak!

Reméljünk Önt is hamarosan vendégeink között köszönthetjük!
logo

 

Make a Reservation

Send us a message Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.